وردپرس یا PHP؟ راهنمای کامل انتخاب بین وردپرس و برنامه نویسی
زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقههمیشه بین متخصصین حوزه کسبوکار اینترنتی و وب جنجالی برای رسیدن به پاسخ سوال وردپرس یا PHP وجود داشته است. برای ساخت یک وبسایت میتوان از سیستمهای مدیریت محتوا و زبانهای برنامه نویسی مختلف مطابق با نیازمان استفاده کنیم. اما یکی از زبانهای ساده اما بسیار کارآمد در برنامه نویسی زبان PHP و سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. همانطور که میدانید در دنیای امروز برای گسترش و موفقیت در هر کسبوکاری نیاز است تا یک وبسایت داشته باشید و بیزینس خود را اینترنتی کنید.
بنابراین کسانی که میخواهند یک وبسایت راهاندازی کنند همواره این سؤال ذهنشان را درگیر میکند که وبسایت خود را با چه سیستمی راهاندازی کنند با وردپرس یا PHP؟ کدنویسی اختصاصی کنند یا از سیستم مدیریت محتوا اسفتاده کنند؟ در این مقاله قصد داریم به تعریف وردپرس و php بپردازیم. سپس مزایا و معایب وردپرس و php را بررسی کنیم.
وردپرس یا PHP؟ با کدام یک سایت خود را راهاندازی کنیم؟
همانطور که میدانید امروزه بسیاری از افراد برای معرفی و گسترش کسبوکار خود تصمیم به راهاندازی وبسایت میگیرند تا از رقبای خود در دنیای دیجیتال عقب نمانند. آنها به خوبی میدانند که داشتن یک وبسایت در زمینهی کاری آنها چقدر میتواند باعث رشد و پیشرفت کار آنها شود. اما آنها همواره این سوال وجود داشته برای شروع کسبوکار اینترنتی خود چطور وبسایت راهاندازی کنم؟ معمولا بین ساخت سایت با وردپرس یا PHP مردد هستند و نمیدانند کدامیک از دو روش فوق را برای ساخت سایت خود انتخاب کنند. برای برطرف شدن این تردید ابتدا باید به تعریف وردپرس و PHP بپردازیم و مزایا و معایب هر یک را بررسی کنیم. آنگاه با توجه به مزایا و ویژگیهای هریک انتخاب کنیم که از کدام ابزار برای ساخت وبسایت استفاده کنیم.
مزیت وردپرس نسبت به PHP
هروقت شما از یک سیستم استفاده کنید که این سیستم را افراد زیادی استفاده کنند، بنا به استفاده تعداد زیاد بازخوردهای زیادی نیز به سازنده آن سیستم داده میشود. امروز 40 درصد از وبسایتهای دنیا برپایه وردپرس هستند و فرض کنید هرروز چه تعداد اطلاع رسانی برای باگهای امنیتی و مشکلات و تغییرات مورد نیاز به تیم توسعه دهند وردپرس ارسال میشود؟ این دقیقا آماری است که برای انتخاب وردپرس یا PHP بسیار تاثیرگذار است.
هزینه راهاندازی سایت با وردپرس یا PHP
همانطور که گفتیم وردپرس یک سایت ساز رایگان است و برای دانلود و راهاندازی آن نیازی به پرداخت هیچگونه هزینهای نیست اما از آنجا که قالب وردپرس یک قالب ساده و بدون امکانات است برای طراحی و افزودن امکانات بیشتر به سایت وردپرسی خود نیاز دارید قالب و افزونه بخرید. البته قالبهای رایگان بسیاری وجود دارد. اما استفاده از قالبهای حرفهای امکانات بیشتری را برای شما فراهم میکند و از نظر UI و UX بسیار بهتر هستند. همچنین افزونه یا پلاگینهای رایگان بسیاری وجود دارد. مثلا برای پنل کاربری خود میتوانید از استفاده کنید.
اما برای استفاده از بعضی از پلاگینها نیاز به پرداخت هزینه دارید که این هزینه خیلی زیاد نیست. در کل شما میتوانید تنها با پرداخت هزینهی کمی برای قالب و افزونه یک سایت، دامنه و میزبان سایت (هاست)، یک سایت با امکانات فوقالعاده داشته باشید.